Opis

Apikompleks mješavina sa medom sa originalnom recepturom već gotovo 40 godina oduševljava iz generacije u generaciju. Neka svojom vitalnošću uvjeri i vas. Sastojke koji pčelama osiguravaju svakodnevni elan, možete uzeti na kašičici ili pomiješati sa toplim čajem. Apikompleks sadrži i vitamin C, koji ima ulogu u funkciji imunološkog sistem i riboflavin (vitamin B2), koji pridonosi smanjenju umora i iscrpljenosti te ima ulogu u očuvanju normalnih crvenih krvnih tjelešca.

Primjeren je i za odrasle i za djecu. Zbog meda možete i već otvoren proizvod koristiti do roka, navedenog na ambalaži, i čuvati ga na sobnoj temperaturi.

Upotreba: preporučena dnevna količina jeste 6 kašičica. Uzmite 2 kašičice 3 puta na dan.

Za jedan mjesec redovnog uzimanja dovoljno je: 4 pakovanja (jedno pakovanje dovoljno je za 8 dana redovnog uzimanja).

Upozorenje: ne preporučuje se osobama alergičnim na propolis, matičnu mliječ ili polen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece! Zbog sastojaka prirodnog porijekla može doći do manjih odstupanja u sastavu i izgledu proizvoda.

Sastav: med 94%, polen 3%, matična mliječ 1,5%, 70-procentni ekstrakt propolisa, vitamin C i riboflavin (vitamin B2). Bez konzervansa, vještačkih boja, aroma i zaslađivača.


Posebno brinemo o tačnosti informacija o proizvodima na našoj web stranici. Međutim, kako se propisi o proizvodnji hrane često mijenjaju može doći do promjena u sastavu hrane, hranljivih materija ili alergena, prehrambenih informacija itd. Uvijek trebate pročitati etiketu na proizvodu, a ne da se oslanjate samo na informacije navedene na web stranici. 

Informacije o proizvodima nisu namijenjene dijagnozi i liječenju. Za ozbiljnija zdravstvena stanja i nelagode obratite se svom ljekaru, terapeutu, homeopati. 

*Slika proizvoda služi samo u ilustrativne svrhe.

Recenzije

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.

Dostava

Dostava kurirskom službom.

Uslovi

Uslovi i pravila FAQ i Privatnost

Podrška

+382 067 608 908

Neko pitanje?

Imate neko Pitanje? Kontakt

Popularno

New Products