Hemoreks melem protiv hemoroida 50ml

Hemoreks melem protiv hemoroida 50ml

PDFPrintanjeEmail
17,55 €
Opis

Hermoreks je prirodni proizvod, izrađen na bazi visokokvalitetnih biljnih ulja, biljnih ekstrakata i pomoćnih supstanci. Izabrani aktivni sastojci u uravnoteženom odnosu ostvaruju višestruko dejstvo na upaljene hemoroide: sprečavaju svrab, smanjuju osjećaj nelagodnosti i smiruju upalni proces, regenerišu oštećeno tkivo i sprečavaju ponovnu pojavu simptoma upale. 

Aktivni princip: 

 • Peruanski balzam (Balsamum Peruvianum) ima antibakterijska, antiseptična i protivupalna svojstva. Djeluje kao izraziti keratoplastik i sredstvo za epitelizaciju. Podstiče proces zarastanja rana i oštećenja sluzokože.
 • Ekstrakt hajdučke trave (Achillea Millefolium) usporava razvoj patogenih klica i sprečava infekciju rana. Ublažava osjećaj bolnih stezanja i snažno podstiče proces zacjeljenja kože i sluzokože.
 • Ekstrakt divljeg kestena (Aesculus Hippocasatanum) zbog visokog sadržaja escina, saponina i drugih supstanci djeluje povoljno na integritet krvnih sudova. Poboljšava mikrocirkulaciju i djeluje protivupalno. 
 • Ekstrakt kore hrasta (Quercus Cortex) ima izrazita adstigentna i antiseptična svojstva. Površinski zateže tkivo na mjestu djelovanja, ubrzava proces koagulacije i zaustavlja krvarenje.
 • Ekstrakt hamamelisa (Hamamelis Virginiana) deluje antibakterijski i izrazito protivupalno. Zateže kožu na mjestu djelovanja, smanjuje svrab, smiruje upalu i ubrzava proces zaceljenja kože i sluzokože. 
 • Ekstrakt kamilice (Matricaria Camomilla) je zbog visokog sadržaja azulena jedno od najboljih sredstava za smirivanje zapaljenja kože i sluzokože.
 • Uljani ekstrakt nevena (Callendula Officinalis) ima izrazita protivupalna i zacjeljujuća svojstva. Podstiče proces zarastanja rana i ubrzava epitelizaciju oštećenog tkiva. Smiruje i omekšava oštećenu kožu.
 • Uljani ekstrakt kantariona (Hipericum Perforatum) je poznat po antibakterijskom i antivirusnom dejstvu. Doprinosi smirivanju upalnih procesa na koži. Ubrzava proces zacjeljenja površinskih rana.
 • Etarsko ulje čajevca (Melaleuca Alternifolia) ima snažna antivirusna, antibakterijska i antigljivična svojstva. Zbog visokog sadržaja terpentina sprečava rast brojnih pategenih gljivica i bakterija na koži. Ima široku primjenu kod različitih kožnih infekcija i upala. 
 • Etarsko ulje mente (Mentha Piperita) ostvaruje efekat hlađenja i ima umirujuće dejstvo na oštećenu kožu i sluzokožu. Smiruje bolne senzacije i djeluje kao prirodni anestetik.
 • Vitamin E (Tocopherol) je izrazit antioksidans.
 • Hemoreks sadrži konzervanse koji su sertifikovani za upotrebu u proizvodnji prirodne kozmetike.

Kada se preporučuje upotreba preparata?

Preparat se preporučuje za tretman hemoroida ili šuljeva; analnih ranica i sitnih pukotina u analnom predjelu; analnog ekcema i analnog svraba.

Upotreba: 

Samo za spoljnu upotrebu. Preparat nanijeti na čistu kožu ili sluzokožu, čistim rukama, u tankom sloju i blago utrljati. Nanijeti 2-3 puta dnevno na oboljelo mjesto.

Uz Hemoreks kremu protiv hemoroida možete koristiti PRIMED 14  koje se posebno preporučuje osobama koje imaju poremećaje varenja. Primed 14 je prirodni preparat protiv hemoroida bogat enzimima koji olakšavaju varenje hrane do najsitnijih djelova, kako bi se hranljive materije pravilno i lako apsorbovale i transportovale krvotokom do mjesta gdje će biti iskorišćen. Korisno dejstvo enzima u kombinaciji sa vlaknima sadržanim u preparatu, omogućava pravilno funkcionisanje probavnog trakta i ubrzanje metabolizma. Pokazuje odlične rezultate u tretiranju hemoroida, rešava probleme sa varenjem i opstipacijom.

Napomena, mjere opreza i kontraindikacije:

Za dugoročnu kontrolu simptoma preporučuje se odgovarajući higijensko-dijetetski režim. Preparat ne bi trebalo da koriste osobe preosetljive na neki od sastojaka. U slučaju pojave simptoma preosetljivosti, prestati sa korišćenjem. Ograničenja za primjenu u trudnoći nisu poznate. Kontraindikacije nisu poznate.


Posebno brinemo o tačnosti informacija o proizvodima na našoj web stranici. Međutim, kako se propisi o proizvodnji hrane često mijenjaju može doći do promjena u sastavu hrane, hranljivih materija ili alergena, prehrambenih informacija itd. Uvijek trebate pročitati etiketu na proizvodu, a ne da se oslanjate samo na informacije navedene na web stranici. 

Informacije o proizvodima nisu namijenjene dijagnozi i liječenju. Za ozbiljnija zdravstvena stanja i nelagode obratite se svom ljekaru, terapeutu, homeopati. 

*Slika proizvoda služi samo u ilustrativne svrhe.

 

 

Recenzije

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.

Dostava

Dostava kurirskom službom.

Uslovi

Uslovi i pravila FAQ i Privatnost

Podrška

+382 067 608 908

Neko pitanje?

Imate neko Pitanje? Kontakt

Popularno

New Products