Nutrisslim

nutrisslim

Nutrisslim pakuje svu super hranu u svojoj ekološki sertifikovanoj proizvodnji u Sloveniji u skladu sa HACCP standardima. Kvalitet, sigurnost hrane i zadovoljstvo kupaca su ključne tačke Nutrisslim politike kvaliteta.

Nutrisslim proizvodi su pažljivo odabrani i dolaze samo od testiranih sirovina vrhunskog kvaliteta. Sirovine se tradicionalno uzgajuju bez dodatih aditiva ili bilo kakvog nepotrebnog industrijskog procesa, kako bi se sačuvali hranljivi sastojci.

Gdje god je to moguće, prilikom odabira sirovina direktno se povezuju sa preduzećima i ljudima koji dijele posvećenost održivom razvoju, fer trgovini i biodiverzitetu. Kupovinom Nutrisslim proizvoda direktno podržavamo male proizvođače i autohtone zajednice širom svijeta.

Od zemlje, žetve, obrade, do isporuke i skladištenja, trudimo se da obezbijedimo hranu koja je najfinija, najčistija i sa najvišim etičkim standardima na svijetu. Naši proizvodi su kvalitetni, uzgojeni na tradicionalan način i  pažljivo odabrani iz naše provjerene mreže renomiranih proizvođača širom sveta. - Nutrisslim

Dostava

Dostava kurirskom službom.

Uslovi

Uslovi i pravila FAQ i Privatnost

Podrška

+382 067 608 908

Neko pitanje?

Imate neko Pitanje? Kontakt

Popularno

New Products