Or(g)anica

organica

Robna marka Or(g)anica garancija  je cjelovitih, izvornih i kvalitetnih ekoloških namirnica u kojima su maksimalno očuvane njihove prirodne prehrambene vrijednosti. Or(g)anica nudi ekološke proizvode – bez hemijskih dodataka, GMO-a i pesticida, idealne za sve koji na svom stolu žele ukusne, kvalitetne, minimalno obrađene i sigurne proizvode.

Proizvodi sa oznakom robne marke Or(g)anica prirodne su i minimalno obrađene namirnice i od polja do stola prolaze najkraći mogući put. Na to upućuje i njeno ime koje je nastalo igrom riječi organsko i oranica – Or(g)anica.

Unutar robne marke Or(g)anica naći ćete veliki izbor cjelovitih ekoloških proizvoda najviše kvaliteta za primarnu prehranu iz kategorije žitarica, mahunarki, žitnih pahuljica, suhog voća, orašastih plodova i hladno cijeđenih biljnih ulja koji kao garanciju kvaliteta posjeduju ekološki certifikat.

Prirodne i cjelovite namirnice superiorne su u odnosu na visoko procesirane, rafinirsane proizvode i u njima sačuvani nutrijenti koji podržavaju naše zdravlje. Cjelovite, organski uzgojene namirnice najbolji su izvor vitalnosti tj. životne snage. Što je namirnica manje prerađena, to je njezina vitalnost, a time i prisustvo nutrijenata, veća. Stoga su cjelovite žitarice u zrnu, mahunarke, suvo voće, sjemenke, orašasti plodovi i prerađevine od voća i povrća koje nudi Or(g)anica idealna osnova svakodnevne prehrane.
Eko sertifikat garantuje da su namirnice koje koristimo za svakodnevnu prehranu naših porodica proizvedene bez upotrebe GMO-a, bez hemikalija, bez herbicida, pesticida i mineralnih gnojiva koji se temelje na lako topivim fosfatima.

Odabir ekoloških namirnica dugoročno je ulaganje u zdravlje i vitalnost. Mnoge naučne studije dokazuju kako često korišćeni pesticidi u konvencionalnoj proizvodnji dugoročno mogu negativno uticati na ljudsko zdravlje. Takođe, veliki broj studija potvrđuje mnoge važne nutritivne prednosti organske hrane.

Dostava

Dostava kurirskom službom.

Uslovi

Uslovi i pravila FAQ i Privatnost

Podrška

+382 067 608 908

Neko pitanje?

Imate neko Pitanje? Kontakt

Popularno

New Products