Brdjanski Melem

logo-brdjanski-melem-new

Brdjanski Melem je prisutan na tržištu od 2007. godine. U svom sastavu ima ljekovito bilje sa balkanskog poluostrva. 

Koristeći 100% prirodne komponente i savremenu opremu za ekstrakciju ljekovitog bilja, napravljeni su tradicionalni melemi po savremenoj tehnologiji. Oni se prodaju pod imenom „Brdjanski melem“ i trenutno ih ima šest vrsta za različite kožne probleme.

Za čovjeka su najkorisnije biljke koje su i njegovi preci koristili, jer se tokom vjekova saživio sa prirodom svog podneblja. Duh tradicije liječenja biljem, zahvaljujući našim melemima, sačuvan je i ponuđen ljudima na korišćenje. 

Izvorna receptura „brđanskog melema“ potiče iz brdsko-planinskog područja sjeverne Crne Gore. Brđanski melem, nazvan po brđanima, ljudima koji su ga vjekovima spravljali i koristili, danas je dostupan savremenom čovjeku.

Nekada se u meleme dodavala svinjska mast i loj da bi oni bili lakše razmazivi. Danas,u njima više nema sastojaka životinjskog porijekla, pa se umjesto masti i loja u njima nalazi biljni i pčelinji vosak. Kombinacijom ova dva voska dobili smo vrlo lako razmazive i još ljekovitije meleme.

Naša proizvođačka energija i inovativnost rade na približavanju darova prirode modernom čovjeku nudeći ih kroz gotov proizvod. Usljed razvoja tehnološkog postupka koji sprovodimo prilikom proizvodnje došlo se do znatno bržeg i kvalitetnijeg procesa ekstrakcije ljekovitog bilja.

Brđanski melem, jedini pravi i 100% prirodan proizvod našao je primjenu u svakodnevnom tretiranju kožnih problema, fizikalnoj terapiji, u suzbijanju hemoroida i saniranju sportskih povreda.

 

Dostava

Dostava kurirskom službom.

Uslovi

Uslovi i pravila FAQ i Privatnost

Podrška

+382 067 608 908

Neko pitanje?

Imate neko Pitanje? Kontakt

Popularno

New Products