Mystic ulje za regeneraciju i njegu kože 10ml

PDFPrintanjeEmail
8,90 €
Opis

Visoko vrijedni, biološki aktivni sastojci prisutni u „MYSTIC“ ulju za njegu kože podstiču dubinsku regeneraciju kožnog tkiva, održavajući vitalnost, čvrstinu, punoću i mladalački izgled kože, uz zaštitno dejstvo od infekcija patogenim mikroorganizmima.

Preporučuje se za:

  • regeneraciju kože i zaštitu od prevremenog starenja
  • ublažavanje crvenila kod prekomernog izlaganja suncu i opekotina
  • ublažavanje posljedica kod ujeda insekata
  • uklanjanje akni na licu i tijelu
  • tretman površinskih rana, ozljeda, ogrebotina i poderotina

Redovna upotreba ulja doprinosi:

  • Jačanju i održanju elastičnosti kožnog tkiva, ublažavanju bora, staračkih pjega, trudničkih pjega, pjega od sunca i strija
  • Hidriranju kože
  • Održanju vitalnosti i prirodnog tonusa kože tokom zimskih mjeseciUblažavanju tegoba i crvenila kod opekotina od sunca
  • Ubrzanju oporavka kod infekcija kože
  • Ublažavanju ekcema, lišajeva i perutanja kože

Sastav: ekstrakti ljekovitog bilja (neven, kantarion , hajdučka trava, majkina dušica) u hladno cijeđenom maslinovom ulju.

Upotreba:

U cilju regeneracije kože i zaštite od prevremenog starenja, vraćanja prirodnog tonusa kože lica, ublažavanja bora na licu i tijelu, ublažavanja starčakih pjega, pjega od sunca, zaštite kože u vrijeme zimskih dana, otklanjanja perutanja kože, ublažavanja tegoba kod lišajeva, ekcema, psorijaze i površinskih oboljenja kože, postupak je sljedeći:

Uveče, prije spavanja, na čistu, opranu i vlažnu kožu, nanijeti nekoliko kapi ulja i utrljati kružnim pokretima uz blagu masažu. Količina ulja se nanosi u zavisnosti od površine koja se tretira. Efekat upotrebe ulja vidljiv je već poslije desetak dana redovne upotrebe i ispoljava se regeneracijom kože lica, povećanjem elastičnosti i tonusa i ublažavanjem već postojećih bora.

U cilju ublažavanja posljedica kod ujeda insekata (komaraca, paukova, krpelja i sl.) postupak je sjedeći:

Nanijeti 1 kap na ujedeno mesto i utrljavati ulje većim pritiskom (može i noktom) da bi ispoljio anestetički efekat na ublažavanje svraba. Po potrebi ponoviti postupak dok svrab potpuno ne nestane.

U cilju ublažavanja crvenila kod prekomjernog izlaganja suncu i opekotina postupak je sljedeći:

Na čistu i vlažnu kožu nanijeti ulje u zavisnosti od površine, nježnim pokretima utrljati kratko i pustiti da koža upije sloj. Ne treba stavljati obloge, zavoje i slično. Preporuka je da se tretman primjenjuje uveče, kada prođe dejstvo sunčevih zraka, poželjno u dva ponovljena postupka. Ukoliko se primjenjuje danju, oštećenu površinu kože nikako ne treba izlagati suncu i toploti. Efekat se ispoljava nekoliko sati posle primjene u vidu ublažavanja bola i crvenila i ubrzane regeneracije oštećenog tkiva.

U cilju uklanjanja akni na licu i tijelu postupak je sljedeći:

Uveče, pre spavanja, na prethodno očišćen i vlažan predeo kože zahvaćen aknama naneti 1 kap ulja i utrljavati dok koža ne upije. Efekat se ispoljava poslije 10-15 dana redovne primjene u vidu povlačenja akni i anti-bakterijske zaštite kože.

Za tretman površinskih rana, ozleda, ogrebotina i poderotina postupak je sljedeći:

Očistiti od prašine oštećeni dio kože, blago premazati sa 2-3 kapi ulja, bez utrljavanja ukoliko je tkivo svježe oštećeno. Efekat se ispoljava u vidu protivupalnog i antibakterijskog dejstva, zaštite od infekcije i ubrzane regeneracije oštećenog tkiva.

Način čuvanja:

Čuvati na suvom i hladnom mjestu , zaštićeno od svjetlosti

Rok upotrebe : 24 mjeseca

Puni i pakuje: “VitaliaFarm“d.o.o, Beograd, Srbija

Kvalitet proizvoda kontroliše Institut za javno zdravlje Kragujevac


Posebno brinemo o tačnosti informacija o proizvodima na našoj web stranici. Međutim, kako se propisi o proizvodnji hrane često mijenjaju može doći do promjena u sastavu hrane, hranljivih materija ili alergena, prehrambenih informacija itd. Uvijek trebate pročitati etiketu na proizvodu, a ne da se oslanjate samo na informacije navedene na web stranici. Informacije o proizvodima nisu namijenjene dijagnozi i liječenju. Za ozbiljnija zdravstvena stanja i nelagode obratite se svom ljekaru, terapeutu, homeopati. *Slika proizvoda služi samo u ilustrativne svrhe. 

 

Recenzije

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.

Dostava

Dostava kurirskom službom.

Uslovi

Uslovi i pravila FAQ i Privatnost

Podrška

+382 067 608 908

Neko pitanje?

Imate neko Pitanje? Kontakt

Popularno

New Products