Opis

Surutka u prahu je proizvod vrhunskog kvaliteta. Preporučuje se sportistima, trudnicama, djeci i starijim osobama, jer surutka sadrži dosta bjelančevina, vitamina, minerala i proteina. Najzastupljeniji minerali su natrijum, kalijum, fosfor, magnezijum, kalcijum, kobalt, bakar i molibden. Dodavanjem u obrok poboljšava se njegova hranljiva i biološka vrijednost. S obzirom na nisku kalorijsku vrijednost mogu je koristiti i osobe na redukcionim dijetama, čime se spriječava deficit hranjivih sastojaka.

Sastojci: kravlja surutka u prahu.

Upotreba: jednu supenu kašiku praha pomiješati sa hladnom ili mlakom vodom, medom, mlijekom, jogurtom, sokom, ili nekim drugim napitkom. Može se dodati u tijesta za izradu hljeba ili peciva.

Alergen info: proizvod potiče od mlijeka.

Način čuvanja: na suvom i hladnom mjestu.

Rok upotrebe: označen na pakovanju.


Posebno brinemo o tačnosti informacija o proizvodima na našoj web stranici. Međutim, kako se propisi o proizvodnji hrane često mijenjaju može doći do promjena u sastavu hrane, hranljivih materija ili alergena, prehrambenih informacija itd. Uvijek trebate pročitati etiketu na proizvodu, a ne da se oslanjate samo na informacije navedene na web stranici. Informacije o proizvodima nisu namijenjene dijagnozi i liječenju. Za ozbiljnija zdravstvena stanja i nelagode obratite se svom ljekaru, terapeutu, homeopati. 

*Slika proizvoda služi samo u ilustrativne svrhe.

Recenzije

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.

Dostava

Dostava kurirskom službom.

Uslovi

Uslovi i pravila FAQ i Privatnost

Podrška

+382 067 608 908

Neko pitanje?

Imate neko Pitanje? Kontakt

Popularno

New Products