Opis

Tribulus Extreme prah je ekstrakt biljke Tribulus Terrestris sa sadržajem saponina 90%. Širok spektar dejstva ove biljke poznat je još od davnina. Tribulus Terrestris je jedan od glavnih sastojaka u ishrani aktivnih sportista, posebno zbog uticaja na hormonsku aktivnost, bržu regeneraciju, prirodno povećanje testosterona, mišićni tonus i podršku.

 

Sastojci: prah suvog ekstrakta biljke Tribulus terrestris (90% sadržaja saponina)

 

Način upotrebe: Dnevna doza je maksimlno 1g praha (1/5 kafene kašičice) uz jutarnji ili večernji obrok. Može se dodati u vodu, cijeđene sokove, limunadu ili u šejk. 

Napomena: Ne preporučuje se djeci, osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama. Ne prekoračujte preporučenu dnevnu dozu.

Čuvati na tamnom i suvom mestu na temperaturama do +25°C.

Proizvod ne sadrži veštačke boje, konzervanse, aditive, zaslađivače.


Posebno brinemo o tačnosti informacija o proizvodima na našoj web stranici. Međutim, kako se propisi o proizvodnji hrane često mijenjaju može doći do promjena u sastavu hrane, hranljivih materija ili alergena, prehrambenih informacija itd. Uvijek trebate pročitati etiketu na proizvodu, a ne da se oslanjate samo na informacije navedene na web stranici. Informacije o proizvodima nisu namijenjene dijagnozi i liječenju. Za ozbiljnija zdravstvena stanja i nelagode obratite se svom ljekaru, terapeutu, homeopati. *Slika proizvoda služi samo u ilustrativne svrhe. 

 

Recenzije

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.

Dostava

Dostava kurirskom službom.

Uslovi

Uslovi i pravila FAQ i Privatnost

Podrška

+382 067 608 908

Neko pitanje?

Imate neko Pitanje? Kontakt

Popularno

New Products