Opis

ZEOLIT KLINOPTILOLIT MIKRONIZOVAN AKTIVIRAN, u pakovanju od 200g, ima veći procenat finijih čestica, ispod 5 mikrometara. Samim tim ima veću aktivnu površinu i bolje efekte pri čišćenju organizma. Preporučuje se korisnicima sa većim narušenim zdravstvenim stanjem.

1. GRANULACIJA ZEOLITA mora biti što finija i mjeri se u mikro metrima i nano metrima. Zeo-Medic proizvod, u pakovanju od 200g, je granulacije od najmanje 1 mikro metar do maksimalno 5 mikro metara.

2. VISOK KAPACITET KATJONSKE IZMENE – Povoljni efekti na ljudski organizam ostvaruju zeoliti čiji kapacitet katjonske izmjene preko 150 meq/100 gr. zeolita. Zeo-Medic proizvodi imaju kapacitet katjonske izmjene preko 180 meq/100 gr zeolita, što je sam vrh svjetskog kvaliteta.

3. VISOK PROCENAT KLINOPTILOLITA – Procenat klinoptilolita varira od nalazišta do nalazišta minerala. U prirodi se nalazi preko 200 vrsta zeolita. Najkvalitetniji su Kubanski i Japanski sa oko 95% klinoptilolita. Zeoliti koji se mogu naći u Srbiji na različitim lokacijama su jako kvalitetni. Zeo-Medic proizvodi sadrže od 90 – 95% klinoptilolita, što je sam vrh svjetskog kvaliteta.

ZEOLIT KLINOPTILOLIT je potpuno prirodna netoksična supstanca, koja se u potpunosti izbacuje iz organizma. Ne može se predozirati, niti izazvati neželjene efekte. Aktivno deluje 4-6 sati u organizmu.

Pozitivni efekti zeolita:

– Pomaže u detoksikaciji tijela (pomaže u uklanjanju teških metala, pesticida, mikotoksina…) što se naročito dobro odražava na bolje funkcionisanju nervnog sistema,

– Pomaže u inaktiviranju slobodnih radikala,

– Pomaže u inaktiviranju i transformisanju radioaktivnog cezijuma i stroncijuma,

– Pomaže u održavanju optimalnog nivoa ph krvi između 7,35 i 7,45 što je optimalno za efikasnu odbranu nervnih ćelija i ćelija imunog sistema,

– Pomaže u povećanju stabilnosti imunog sistema,

– Pomaže u razlaganju pijeska i kamena u bubregu,

– Pomaže kod ublažavanja posljedica osteoporoze i reumatskog artritisa,

– Pomaže u neutralisanju alergena iz hrane, pića i okruženja,

Pomaže u snižavanju šećera u krvi,

– Pomaže u regulisanju nivoa lipida (snižava trigliceride i loš holesterol, a podiže dobar holesterol),

– Pomaže pri redukciji refluksa želudčane kiseline, regulisanju varenja i probave,

– Pomaže u snižavanju nivoa laktata (bol u mišićima se smanjuje, a pH vrednostkrvi se normalizuje),

– Pomaže u suzbjanju virusnih, bakterijskih i gljivičnih infekcija,

– Pomaže u podizanju nivoa serotonina (hormona sreće),

– Pomaže u regulisanju ritma spavanja…

Doziranje:

Preventivna doza 3-5 gr. Osobe narušenog zdravstvenog stanja: 6-10gr dnevno. Predviđena dnevna doza se može rasporediti u 2 ili 3 uzimanja najbolje pola sata prije obroka.

Upotreba: u 2 dl vode razmutiti plastičnom kašičicom (priloženom u pakovanju) određenu količinu zeolita i popiti. Ravna kašičica (priložena u pakovanju) je 1g, dok je puna 2g. Ne čekati da se zeolit slegne. Preporučuje se što veći unos tečnosti tokom dana (2l i više). Osobe koje koriste terapiju ljekovima, trebale bi da naprave vremenski razmak između uzimanja zeolita i ljekova, najmanje 2 sata.

Zeolit se preporučuje svim kategorijama korisnika. Trudnice, dojilje i djeca do 3 godine poželjno je da koriste uz savjet ljekara.

MOGUĆA NEŽELJENA DEJSTVA:

Nisu utvrđena za vrijeme kliničkog ispitivanja.


Posebno brinemo o tačnosti informacija o proizvodima na našoj web stranici. Međutim, kako se propisi o proizvodnji hrane često mijenjaju može doći do promjena u sastavu hrane, hranljivih materija ili alergena, prehrambenih informacija itd. Uvijek trebate pročitati etiketu na proizvodu, a ne da se oslanjate samo na informacije navedene na web stranici. Informacije o proizvodima nisu namijenjene dijagnozi i liječenju. Za ozbiljnija zdravstvena stanja i nelagode obratite se svom ljekaru, terapeutu, homeopati. *Slika proizvoda služi samo u ilustrativne svrhe. 

 

Recenzije

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.

Dostava

Dostava kurirskom službom.

Uslovi

Uslovi i pravila FAQ i Privatnost

Podrška

+382 067 608 908

Neko pitanje?

Imate neko Pitanje? Kontakt

Popularno

New Products