U današnjem svijetu gdje stres i zagađenje utiču na naše telo, važnije je nego ikada brinuti o našem imunološkom sistemu. Srećom, postoje prirodni dodaci ishrani koji mogu pomoći u jačanju imunološkog sistema i zaštiti od bolesti i infekcija. Jedan takav dodatak je kombinacija beta-glukana, cinka i crne bazge, triomulan.

Beta-glukan je vrsta rastvorljivih vlakana koja se nalazi u ćelijskim zidovima određenih žitarica, pečurki i kvasaca. Pokazao je imunološka svojstva i može pomoći u poboljšanju opšteg zdravlja. Cink je esencijalni mineral koji igra važnu ulogu u funkciji imunološkog sistema, zarastanju rana i rastu ćelija. Crna zova, s druge strane, je prirodni pojačivač imunološkog sistema koji se koristi već vjekovima u tradicionalnoj medicini.

Kada se kombinuju, ova tri sastojka deluju sinergistički kako bi podržali zdrav imunološki sistem. Beta-glukan pomaže u stimulisanju imunološkog sistema aktivirajući imunske ćelije poput makrofaga i prirodnih ubica. Cink podržava razvoj i funkciju imunoloških ćelija, a takođe je uključen u proizvodnju antitijela. Crna zova sadrži moćne antioksidanse koji pomažu u zaštiti ćelija od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima.

Kada se kombinuju, beta-glukan, cink i crna zova pružaju snažnu zaštitu od infekcija i bolesti. Mogu pomoći u zaštiti od prehlada, gripa i drugih respiratornih infekcija, kao i podržati opšte zdravlje i blagostanje.

Postoji mnogo proizvoda na tržištu koji sadrže beta-glukan, cink i crnu zovu, ali nije svejedno koji proizvod odabrati. Važno je potražiti visokokvalitetni dodatak ishrani od pouzdane kompanije koja koristi prirodne sastojke i ne dodaje sintetičke dodatke i punila, kao što je triomunal. Ako ste zabrinuti za svoje zdravlje i želite dodatnu zaštitu od infekcija, razmislite o triomunalu. Ovi prirodni sastojci mogu pomoći u jačanju vašeg imunološkog sistema i podršci zdravlja i blagostanja. Poručite vaš imunološki buster ovdje.