GE Kids

GE Kids

PDFPrintanjeEmail
27,50 €
GE KIDS je kompleks moćnih antioksidanata za bolji imunitet djece.
Opis

Imuni sistem je prva linija odbrane od zaraznih bolesti. Djelovanje imunog sistema nazivamo imuni odgovor, a on uključuje niz odbrambenih reakcija protiv stranih tijela kao što su mikroorganizmi koji su i izazivači bolesti.

Imuni sistem kod djece nije dovoljno razvijen, pa se virusi i bakterije brže lijepe za njih. Mnoga djeca do 8. godine života pate od respiratornih infekcija koje se često ponavljaju. Simptomi mogu da budu crveno grlo, otečeni krajnici, upala sinusa, kašalj, teškoće u disanju, pojačano stvaranje bronhijalnog sekreta.

Nažalost, mnoga od ove djece često dobijaju antibiotske terapije, koje nisu djelotvorne protiv virusa, a posle dugotrajne ili česte upotrebe mogu da oslabe imuni sistem. Antibiotici djeluju neko vrijeme, ali kada ponovo dođe u kontakt sa nekom bakterijom dijete se ponovo razboljeva. Većina prehlada i gripa koje se javljaju tokom zime počinju kao virusne infekcije, a mogu da se iskomplikuju i bakterijskom infekcijom. U slučaju virusnih infekcija nema svrhe davati antibiotike, jer oni ne djeluju na viruse već na bakterije. Kada se dijete često razboljeva, a roditelji mu često daju lijekove, vremenom se roditelji osećaju nemoćno, zbunjeno i samo strepe kada će sljedeći put da se razboli.

Super ukusan i super siguran, GE KIDS je sertifikovan proizvod vrhunskog kvaliteta. 100% prirodan i neodoljivo ukusan – vaša djeca će uživati u mirisnom ukusu kajsije.

GE KIDS prvi je proizvod namenjen djeci. Za jak imuni sistem, za srećno odrastanje bez bolesti.

Pedijatri preporučuju GE KIDS jer sadrži pažljivo odabranu kombinaciju sedam aktivnih sastojaka koji vašoj djecu omogućuju mirno djetinjstvo bez zdravstvenih problema.

Više ne morate strahovati od odlaska djeteta u vrtić ili školu. Uz dobro izbalansiran doručak poslužite mu i GE KIDS, sok pun zdravlja i ono je spremno za druženje sa prijateljima i igru, a vi možete ispunjavati svoje redovne obaveze bez straha od bolesti.

Upotreba1-2 kesice dnevno u 200 ml tečnosti (voda, sok) u periodu do 2 mjeseca. Za dužu upotrebu preporuka je konsultovati se sa ljekarom/pedijatrom/imunologom.

Sadržaj: ekstrakt reiši gljive 40mg; matična mliječ 40mg; resveratrol 10mg; ekstrakt šipka 15mg; beta glukan 1,3/1,6-D 40mg; likopen 10mg; ekstrakt kurkume 15mg.


Posebno brinemo o tačnosti informacija o proizvodima na našoj web stranici. Međutim, kako se propisi o proizvodnji hrane često mijenjaju može doći do promjena u sastavu hrane, hranljivih materija ili alergena, prehrambenih informacija itd. Uvijek trebate pročitati etiketu na proizvodu, a ne da se oslanjate samo na informacije navedene na web stranici. 

Informacije o proizvodima nisu namijenjene dijagnozi i liječenju. Za ozbiljnija zdravstvena stanja i nelagode obratite se svom ljekaru, terapeutu, homeopati. 

*Slika proizvoda služi samo u ilustrativne svrhe.

Recenzije

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.

Dostava

Dostava kurirskom službom.

Uslovi

Uslovi i pravila FAQ i Privatnost

Podrška

+382 067 608 908

Neko pitanje?

Imate neko Pitanje? Kontakt

Popularno

New Products